Exklusiv belysning för ditt hem och kontor.

Vi på SamtidaLampor stävar efter ett unikt sortiment på lampor för alla stilar och ändamål. Hos oss hittar du dem senaste designtrenderna inom belysning till förmånliga priser.
Vi erbjuder dig ett exklusivt urval av både klassiska och moderna lampor som passar i det ljuvliga hemmet såsom det stylade kontor. Hitta taklampor, plafonder, fasadlyktor, spotlights, bordslampor, golvlampor och m fl.
När du handlar hos oss kan du känna dig trygg, då de flesta modeller har en 5 års garanti samt du kan alltid ångra dig om lampan inte uppfyller dina förväntningar. Har du en fråga eller fundering är du välkommen till vår snabba tekniska support.
Hos oss hittar du kompletta lampserier, vägglampor, pendellampor och golvlampor samt enstaka unikat av udda design med hög kvalitet, stil och charm. Vi har regelbunden lampor på REA. Så det lönar sig att kika förbi igen.

favicon

INOMHUS LAMPORRätt lampa för varje ändamål

Vår kollektion innehåller tak-, vägg- och bordslampor med vilka du kan uppnå en elegant helhetsverkan helt enligt din personliga smak. Om du vill ha en individuell prägel i ditt sovrum, vardagsrum eller på arbetsplatsen är våra exklusiva lampor i extravagant form det perfekta valet. Vare sig det är en hängande lampa, bordslampa eller en golvarmatur förvandlar varje lampa, tack vare sin tidlösa form och färg, rummen till bostadsområden som utvecklar en livlig naturlighet även i mörker. Om du vill sätta värdefulla möbler eller antikviteter i ett effektivt ljus, kommer du säkert att välja en av våra LED-modeller med senaste belysningsteknologin.  Vårt utsökta lampsortiment harmonierar med din inredning och dina möbler och skapar rätt ljusstämning för att dra uppmärksamhet åt sig. Om du gillar att skapa ovanliga kombinationer av olika stilar är våra lampmodeller med sina mångsidiga funktioner det perfekta hemtillbehör. Bläddra i vårt sortiment i lugn och ro och förvandla rummen till dina favorit platser med personlig karaktär.