Om oss

Idag är lampor individuella designobjekt med en inbyggd funktionalitet. I första hand ska de lysa upp en yta eller ett rum men samtidigt så ska dem häva fram hemmets inredningsstil.
SamtidaLampor erbjuder modern belysning av högsta kvalitet utrustad med den senaste tekniken.
Vi vill vara inspiratör samt trendsättare. Därför har vi ett noggrant utsökt sortiment med lampor som är både estetiska och tidlösa med enkla former. Hos oss hittar du lampor som anpassar sig efter din individuella smak.

Filosofi

Vår strävan är att erbjuda produkter som inte följer mainstreamen utan utstrålar sin egen karaktär. Därför spanar vi ständigt efter kommande trender så att vi är ett steg före. Samtidigt har vi alltid bara ett litet antal av våra modeller på lager.
Produkter på SamtidaLampor ska vara hållbara och ha en låg energiförbrukning. Därför finns det många lampor med den senaste LED tekniken i vår shop.
Att agera resurs medveten tillhör till vår affärsidé, så är vi angelägna att undvika onödiga transporter, till exempel genom att vi  i förväg gör en extra kvalitetscheck innan produkter lämnar vårt lager. Så minskas returreklamationer pga eventuellt produktionsfel.

Du som kund ska känna dig trygg. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part och behandlar dina data diskreta. Vi erbjuder olika betalningsalternativ som använder SSL kryptering under betalningsprocessen.
Vi ställer höga krav på oss att tydligt och transparent kommunicerar information.
All respons av våra kunder uppskattar vi såsom behandlar den mycket noggrant.

favicon